BEDRIJFSNUMMERS

“Een zakelijk 088-nummer voor u als MKB-er”

Wat zijn zakelijke nummers
088- en 085-telefoonnummers, ook wel bedrijfsnummers genoemd, zijn in het leven geroepen voor bedrijven die een landelijke uitstraling willen en hun klanten geen 0800 of 0900 nummer willen laten bellen. Een groot voordeel van een 088nummer ten opzichte van 0800/0900 is dat deze nummers ook altijd internationaal aankiesbaar zijn. Het bellen naar 088 is net zo voordelig als bellen naar lokale nummers. Aangezien in het algemeen grotere bedrijven gebaat zijn bij een landelijke uitstraling worden deze nummers per 100 blok aangeboden door de Autoriteit Consument & Markt.

Op onze pagina vindt u een selectie van beschikbare 088-blokken een volledig overzicht kan u vinden op de website van Autoriteit Consument & Markt.

Hoe vraag ik deze nummers aan?
Aangezien Babbl weet welke mooie nummers beschikbaar zijn en exact weet hoe je de nummers dient aan te vragen bij de ACM, kan Babbl voor u het gehele traject van aanvragen tot activeren voor u uit handen nemen. Uiteraard blijven de nummers uw eigendom en kunt u deze later ook weer aansluiten bij een andere telecombedrijf.

Meer weten wat over de kosten van een 088 nummerblok klik wat kost een 088 nummer blok? bellen kan ook dan regelen wij uw gehele ACM-aanvraag kosteloos 0800-0555.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN