ZAKELIJK INTERNET

Voor het kiezen van de juiste verbinding is het van belang te weten hoe u het internet gebruikt. Gebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken of juist om grote hoeveelheden data te versturen. Hoeveel medewerkers maken gebruik van uw internet verbinding en is snelheid voor uw bedrijf van belang. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste verbinding voor uw bedrijf. Babbl kan internet via verschillende verbindingen aanbieden zoals DSL en Glasvezel, wij bekijken samen met u de mogelijkheden van internet acces op uw locatie.

Zakelijk DSL
DSL is een technologie die breedband internet mogelijk maakt via het kopernetwerk. Het grote voordeel hiervan is dat het kopernetwerk in tegenstelling tot Glasvezel in heel Nederland beschikbaar is. xDSL is de verzamelnaam voor de verschillende varianten zoals ADSL, VDSL en SDSL.

Zakelijk Glasvezel
Glasvezel is op gebied van datatransport de beste verbinding die er mogelijk is. Glasvezelverbindingen zijn in staat om zeer grote hoeveelheden data transporteren. Babbl heeft een ruime ervaring in het leveren van zakelijk glasvezelverbindingen.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf u kunt ons bellen op 0800-0555 of mail naar sales@babbl.nl.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN