GLASVEZEL

“Glasvezel voorbereid de toekomst in”

Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde of cloud oplossingen zoals CRM, pin, Alarm, Online Video, Hosted Voip en online backup, maar ook door het koppelen van vestigingen of het mogelijk maken thuiswerker wordt de vraag naar bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. De Huidige xDSL-verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf de toenemende vraag naar bandbreedte een probleem gaat vormen.

Onbeperkte bandbreedte
Met glasvezel, heeft u voor nu en in de toekomst de beschikking over een onbeperkte bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s leverbaar Op aanvraag zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het verhogen van uw bandbreedte kan zonder problemen. Wel zo handig met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt flexibiliteit voor iedere onderneming: van MKB tot Corporate.

Hoge Down- en uploadsnelheid
Doordat de hoge up- en downloadsnelheid gelijk is glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van Internet, Hosted VoIP, Alarm, SIP-Trunk, online back-up en het koppelen van verschillende vestigingen of thuiswerkers. Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen.

Kwaliteit & veiligheid
Dankzij de architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk te plaatsen. Dit geeft u de veiligheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie blijft en niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of u de mogelijkheid tot thuiswerken biedt.

Glasvezel interessant voor uw organisatie?
Het gebruik van glasvezel is de afgelopen jaren explosief gestegen en hiermee ook de beschikbaarheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Neem dan contact met ons op 08000555 of via sales@babbl.nl.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN