WAAROM BABBL

“De voordelen van het Babbl platform”

Algemeen
Babbl is specifiek ontwikkeld om aanwezige problematieken van bestaande hosted telefonie omgevingen op te lossen. Zodoende is het platform 2 jaar geleden volledig van scratch af aan ontwikkeld door een groot in-house team van zeer gemotiveerde en getalenteerde ICT architecten die gebruik maken van de laatste technieken op het gebied van hosted communicatie. Babbl beschikt tevens over een geheel geïntegreerde mobiele oplossing (VAMO), waarbij een SIM kaart zich als een SIP account registreert op ons netwerk. Hierdoor wordt een mobiele telefoon onderdeel van de telefooncentrale van het bedrijf en kan het gebruik maken van alle specifieke PBX functionaliteiten die binnen het Babbl platform aanwezig zijn.

User Experience
Babbl’s design team heeft een (HTML 5) user interface ontwikkeld die verschillende level’s multi tenant aan te roepen is. Zo beschikt Babbl over een eigen Company en zelfs User GUI (user interface) waardoor gebruikers op elke tenant zeer intuitief Babbl’s PBX functionaliteiten kunnen bedienen. Het een en ander is zo ontwikkeld dat elke gebruiker, zonder daarvoor een cursus gedaan te hebben, zeer eenvoudig de call flows kan beheren en naar wens aan kan passen door middel van bijvoorbeeld “Drag & Drop” en “touch” mogelijkheden. Daarnaast ondersteunt Babbl elk gewenst device met elk gewenst operating system (smartphones, Desktop’s, tablets etc.). Bij onze concurrenten zal elke gebruiker een stevige cursus moeten krijgen om van de call flows goed gebruik te kunnen maken.

Smart Backend
Babbl beschikt over haar eigen datacenters in NL en haar eigen netwerk. Doordat we tevens gebruik maken van een geheel nieuwe manier van data distributie (distributed over meerdere datacenters tegelijkertijd) hebben we veel minder apparatuur nodig dan in de vorige generatie (fail-over) hosted platformen. Tevens is Babbl geo-redundant opgezet, mede hierdoor is de continuïteit veel beter gewaarborgd.

Veiligheid
Bij de ontwikkeling van Babbl is heel goed rekening gehouden met de componenten: veiligheid, fraudedetectie en eliminatie. Babbl beschikt over meerdere intelligente fraudedetectie systemen en tevens over instelbare harde limieten en “destination whitelists” om de kans op fraude tot een minimum te beperken. Babbl’s veiligheidssystemen hebben in een aantal live en test situaties, al meerdere malen tijdig ingegrepen terwijl andere systemen gewoon doorgingen met het verlenen van credits voor frauduleuze gesprekken. Vooral de aankomende jaren zal hier veel om te doen zijn en zullen er vele honderden miljoenen euro’s buitgemaakt worden. Doordat wij zelf platform provider zijn, zijn wij in staat om bij problemen direct actie te ondernemen en ons security team in te schakelen.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN