WAT IS VOIP?

“Voip wat is dat nu precies?”

Een geavanceerde dienst, waarvan velen de details niet kennen en met eindeloos veel functies en mogelijkheden. Uw bedrijf maakt reeds gebruik van internet. Deze verbinding kan nu ook gebruikt worden voor uw telefonie, is veel goedkoper dan de traditionele telefonievoorzieningen en biedt een glashelder geluid. Alle diensten die Babbl aanbiedt, zijn maandelijks opzegbaar en direct te activeren. Op deze pagina proberen wij op de meest voorkomende vragen een passend antwoord te geven.

Wat betekent VoIP voor U qua investering?
VoIP staat voor Voice over IP (Internet Protocol) maakt gebruik van het internet. Daardoor is het noodzakelijk dat u nieuwe toestellen of adapters aanschaft. Met een adapter kunt u echter uw oude toestel blijven gebruiken. VoIP zorgt voor een efficiƫnte afhandeling van uw telefoonverkeer, wat kosten en tijd bespaart. Met VoIP nemen we uw bedrijf en haar medewerkers veel tijd en werk uit handen. Met een keuzemenu zorgt u voor een betere afhandeling van het telefoonverkeer. Betere bereikbaarheid dus. En last but not least: een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen en abonnementskosten. U betaalt een vast bedrag per maand op basis van het door u afgenomen aantal toestellen en functionaliteiten.

Is VoIP complex?
De technische zaken nemen wij uit handen. De toestellen worden gebruiksklaar aan u geleverd. VoIP mag dan complex lijken, in de praktijk laten wij u graag zien dat het niet zo is. U concentreert zich volledig op uw bedrijfsvoering en Babbl zorgt voor een werkende telefonie omgeving.
Bijvoorbeeld: mocht u binnenkort willen verhuizen dan is dit juist de ultieme kans om over te stappen op een geavanceerde telefoondienst als VoIP. Uw organisatie is met VoIP volledig locatie onafhankelijk. Onze toestellen pakt u in, verhuist u mee en sluit ze weer aan. Aangesloten op het internet kunt u gelijk weer gebruik maken van de telefoons. De telefoontoestellen zijn namelijk niet werkplekafhankelijk. Verhuizen is dus bijzonder eenvoudig, ook intern. Wij veranderen enkel uw gegevens. Geen monteurs en/of wachttijden.

Hoe zit het met de kwaliteit van het geluid van VoIP ten opzichte van mijn huidige dienst?
Uiteraard is de geluidskwaliteit van uw gesprekken belangrijk. Het is echter zo dat VoIP juist een glasheldere gesprekskwaliteit levert! Met de nieuwste generatie VoIP-toestellen is het zelfs mogelijk om videogesprekken te voeren. Daarbij is de gesprekskwaliteit kristalhelder net als het beeld.

Is VoIP ook interessant als ik een enkele vestiging heb?
VoIP geeft u ook met een enkele vestiging in Nederland al voordelen. VoIP is namelijk niet het enige wat u krijgt. U krijgt een uitgebreide telefooncentrale met veel functionaliteiten waarmee u op een eenvoudige manier uw telefonieverkeer kunt regelen. U kunt hiermee juist uw bereikbaarheid optimaliseren, kosten besparen, uw telefoontjes beter afhandelen en eenvoudig uitbreiden als u nieuwe toestellen nodig heeft.

Bekijk de korte rondleiding op ons telefonie platform en overtuig u zelf!

Meer weten neem contact op of bel gratis 0800-0555

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN