WAT IS EEN SIP TRUNK?

“SIP-Trunk vanaf 5 euro per maand bel nu 0800-0555”

Een SIP Trunk is te vergelijken met een ‘gewone’ telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn lopen, maar via het datanetwerk (internetverbinding). Spraak en data gaan dus over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken. Babbl uw SIP provider, zorgt ervoor dat uw gesprekken, indien nodig, op het normale telefoonnetwerk terecht komen. De Babbl SIP-Trunk wordt in combinatie met een PBX-centrale gebruikt.

Wat zijn de voordelen van SIP Trunk?
De voordelen van Babbl SIP hebben vooral te maken met kostenbesparing die kan oplopen tot de meer dan de helft van uw huidige gesprekskosten. Tevens betaalt u per gesprekskanaal en niet per bundel zoals bij de traditionele ISDN 2 / 15 / 20 / 30 het geval is. Naast de kostenbesparing is de flexibiliteit een groot voordeel. Het aantal simultane gesprekken, kan snel en simpel door u zelf worden verhoogd of verlaagd via onze online portal. Voor onze SIP-Trunk tarieven klik hier of bel nu 0800-0555.

Wanneer moet u gebruik maken van Babbl SIP ipv Hosted Telefonie?
Wanneer uw de bestaande infrastructuur wil behouden, en deze nog aan de behoefte van het bedrijf voldoet, dan is Babbl SIP de oplossing. Het bestaande systeem is vaak een PBX-centrale. Heeft u geen bestaande infrastructuur of een infrastructuur die niet meer voldoet aan de eisen van het bedrijf dan is Babbl Hosted Telefonie de oplossing. Meer informatie over het Hosted Telefonie platform van Babbl vindt u hier.

Moet u een internetverbinding met hogere capaciteit aanschaffen?
Babbl SIP gaat over het internet of een andere breedband verbinding. Afhankelijk van de hoeveelheid SIP Trunks en of het aantal simultane gesprekken dat u nodig heeft kan het mogelijk zijn er extra bandbreedte nodig is. Het is echter wel belangrijk om te weten dat als Babbl SIP niet actief is, de bandbreedte gebruikt kan worden voor minder intensieve toepassingen zoals e-mail.

Hoe voeg ik een SIP-Trunk toe op het Babbl Telefonie platform

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN