xDSL

ADSL Internet
ADSL en ADSL2 is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande koper verbinding te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren Zakelijk ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps down en 1 Mbps up. De maximaal haalbare snelheid van ADSL Zakelijk is daarbij afhankelijk van de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale.

ADSL gecombineerd met VoIP
Een ADSL verbinding met 1 Mbps up kan in totaal 10 gesprekken simultaan aan. Een ADSL verbinding kan dus een zeer goedkope oplossing in combinatie met Hosted VoIP of een SIP-trunk.

VDSL Internet
VDSL en VDSL 2 verbindingen. VDSL is de opvolger van ADSL en haalt snelheden tot 50 Mbps down en 5 Mbps up. Met deze voordelige internetverbinding beschikt u over een goede verbinding voor uw Hosted telefonie en dataverkeer.

VDSL gecombineerd met VoIP
Een VDSL-verbinding met 5 Mbps up kan in totaal 45 tot 50 gesprekken simultaan aan. Een VDSL-verbinding kan dus een zeer betrouwbare en voordelige oplossing in combinatie met Hosted VoIP of een Sip-Trunk.

SDSL Internet
SDSL en SDSL.bis is een breedbandverbinding waarbij down en up gelijk zijn. SDSL is dan ook zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. SDSL verbindingen zijn standaard leverbaar met bandbreedtes tot 2,3 Mbps up en down. Met de gebundelde SDSL oftewel SDSL.bis verbindingen, kunt u de snelheid van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL.bis zijn er snelheden mogelijk 20 Mbps. Dit kan een goed alternatief zijn als glasvezel op uw locatie niet beschikbaar is.

SDSL gecombineerd met VoIP
VoIP diensten over SDSL-verbindingen aan. Een SDSL verbinding met 20 Mbps kan in totaal 200 tot 250 gesprekken simultaan aan. Een SDSL verbinding dus een zeer betrouwbare oplossing zijn in combinatie met Hosted VoIP of een Sip-Trunk.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN