HOSTED VOIP PLATFORM

“Het Babbl Telefonie platform, meteen een demo account bel 0800-0555”

Keuzemenu/IVR

Een keuzemenu waar u de bellers de juiste afdeling kunt laten kiezen om zo bij de juiste persoon uit te komen. Bijvoorbeeld kies 1 voor verkoop, kies 2 voor administratie etc.

Meldtekst

Met de meldtekst-app kunt u een boodschap laten horen voordat bellers doorgeschakeld worden. Bijvoorbeeld: “Welkom bij Garagebedrijf Jansen u wordt nu doorgeschakeld naar een vrije medewerker…”

Fax2mail

U kunt elk nummer als faxnummer gebruiken en per email alle documenten ontvangen. Nooit meer faxpapier kopen. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om faxen te versturen.

Tijd- en Datumroutering

Op basis van uw openingstijden kunt u bepalen wat er met een gesprek gebeurt. Dus of naar de meldtekst met voicemail of doorschakelen naar een medewerker.

Belgroep

Eenvoudig de gesprekken verdelen over een groep collega’s met de belgroep-app.

Wachtrij

Als u in gesprek bent of de telefoon niet kunt aannemen kunnen wij de beller in de wacht zetten. Uiteraard met de muziek van uw keuze

Voordelen van een VoIP Centrale voor de MKB-er:

  • goedkoper zakelijk bellen
  • zelf voip centrale instellen
  • meerdere telefoonnummers verwerken
  • 085, 088 of 0800 telefoonnummers toewijzen aan individuele werknemers en/of vestigingen
  • slagvaardigheid ivm onafhankelijkheid
  • eenvoudige drag & drop interface
  • geen analoge lijn meer nodig, alles over uw internetverbinding

Veel MKB-ers zijn u al voor gegaan met zakelijk internetbellen. De voordelen zijn niet alleen in financieel opzicht de moeite waard, maar ook op het gebied van snel inspelen op de behoefte. Komen er nieuwe werknemers bij? U voegt direct een nieuw 088 nummer toe en koppelt die aan het vaste of mobiele nummer van de nieuwe werknemer. Binnen enkele minuten is uw bedrijf weer actueel en is uw personeel optimaal bereikbaar.

Al meer dan 50% van het Nederlandse MKB-landschap is u al voorgegaan met betrekking tot een digitale telefooncentrale. Elke dag dat u wacht is er één teveel. U kunt nu direct op uw zakelijke telefonie besparen door over te stappen op een Hosted VoIP Centrale. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte en DEMO aan of bel nu gratis 0800-0555 voor meer informatie.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN