INSTALLATIE EN SERVICE

“Landelijk installatie netwerk”

Installaties, Telecomprojecten & -service

  • Installaties
  • Telecom (telefonie en internet)
  • Service & Onderhoud

Installaties
Babbl kan ook uw volledig infrastructuur verzorgen, alle activiteiten met betrekking tot het aanleggen van (elektro-)technische inpandige installaties.
Dit betreft onder meer infrastructuren voor (bovengrondse) data- en telefonienetwerken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van draadgebonden, maar ook draadloze oplossingen.

Ook installeren wij beveiligingsoplossingen (inbraak en brand), toegangscontrole en CCTV. Babbl beschikt over de juiste kennis om engineering, systeemintegratie en specials te realiseren voor de grotere netwerken. De klanten variƫren van klein tot grote landelijk opererende ondernemingen. Daarnaast versterkt Babbl alle bedrijfsactiviteiten op het gebied van techniek, eisen en normen voor technische installaties, beveiligingsinstallaties en midden- en hoogspanningsinstallaties. Mede hierdoor is Babbl in staat opdrachtgevers een totaal pakket van infrastructuren, communicatie en technische (inpandige) installaties aan te bieden.

Telecom
Babbl verzorgt alle activiteiten met betrekking tot het opleveren van kleine en grote VOIP projecten, DSL en glasvezel en netwerken. Dit betreft onder meer de engineering, nieuwe aanleg, uitbreiding, renovatie en onderhoud van CAI / Telefonie (KPN) en glasvezelnetwerken. Deze werkzaamheden worden landelijk voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd vanuit de vestigingen Leusden en Amsterdam.

Service & Onderhoud
Babbl Service & Onderhoud verzorgt de uitvoering van de Service Level Agreements (SLA), storing- en onderhoudscontracten op het gebied van Glasvezel-, Koper-, Coax-infrastructuren en het leveren van diensten.

Meer informatie over ons Hosted Platform klik hier.

Of bel mij terug:

ONZE KLANTEN